TRIDENT eindsymposium: De (toe)komst van NIPT in Nederland

Datum: donderdag 26 januari 2023
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht

Op 26 januari 2023 organiseert het NIPT Consortium in samenwerking met de Regionale Centra voor Prenatale Screening het eindsymposium voor de TRIDENT studies. Tijdens dit symposium willen we graag naar verleden, heden en toekomst kijken van NIPT in Nederland. Dit willen we belichten vanuit verschillende aspecten van de studie dus vanuit de technische kant, counseling, implementatie en vanuit het perspectief van de zwangeren. Daarnaast reflecteren we op TRIDENT studies als geheel en is er een paneldiscussie.

Het symposium is voor verloskundigen, gynaecologen, klinisch genetici, laboratoriumspecialisten, counselors, beleidsmakers, onderzoekers en andere geïnteresseerden in NIPT en TRIDENT.

Sprekers zijn onder andere dr. Lieve Page-Christiaens, dr. Diane Van Opstal en dr. Janneke Gitsels-van der Wal. Het programma volgt.

U kunt zich hieronder aanmelden.

Accreditatie wordt aangevraagd bij NVOG, KNOV, BEN, VKGL, VKGN.

  Voornaam

  Achternaam

  Uw e-mail adres

  Organisatie

  Functie

  Wilt u gebruik maken van de inlooplunch om 12 uur?

  Bent u aanwezig bij de borrel na afloop om 17 uur?

  Heeft u een wetenschappelijke poster over TRIDENT(-gerelateerd) onderzoek die u mee wil nemen, zodat deze opgehangen kan worden bij het symposium? U kunt deze zelf meenemen of een digitaal bestand opsturen naar trident-studie@vumc.nl dan zorgen wij voor de print.

  Zo ja, wat is de titel van uw poster?

  Mijn deelname aan het symposium is:

  Wilt u accreditatie aanvragen?

  Voor welke beroepsvereniging wenst u accreditatie aan te vragen?

  BIG nummer

  AGB code

  BEN lidmaatschap nummer

  Heeft u nog andere vragen of opmerkingen?

  Let op: indien u na 10 minuten nog geen e-mailbevestiging heeft ontvangen is deze mogelijk in uw spamfolder terechtgekomen.